Meghatározatlan horoghernyó

Silicea: Homeopátiás hatás és alkalmazás - NetDoctor - Betegségek -

A szennyvíziszap megsemmisítése.

A folyékony és a trágya megsemmisítése. Népi gyógymódok A vér és a vérképző rendszer betegségei. Giardia toxin Modern készítmények férgekre Enterobiosis kenet Feldolgozási mód: legalább 3 perc expozíció, a tömeg hőmérséklete a létesítmény kimenetén 48—50 ° C.

A hatékonyság úgy érhető el, hogy a kezelt tömeget sűrített levegővel többször keverik a termikus tényező zónájában; Folyékony és trágya hőkezelése gőzsugárral.

Hogyan kell alkalmazni a Siliceát?

Gyermekek férgek kezelésére szolgáló gyógyszerek Módosított kiadás. A meghatározatlan horoghernyó, a homok megsemmisítése.

diphyllobothriasis kezelési gyógyszerek a férgek tünetei kezelést okoznak

Tisztán használják a talaj legszennyezettebb területeit a horoghernyó lárváiból 10 naponta egyszer; Vetésforgó rendszer használata: kezdetben a parcellát retekkel, retekkel, fokhagymával, hagymával, a betakarítás után - másodszor borsóval vetik. A vér és a vérképző rendszer betegségei. Vérbetegség: tünetek felnőtteknél A hatás olyan növények egyidejű vetésével érhető el, mint a fokhagyma - retek, hagyma - retek és néhány más hüvelyes család, liliom.

A helmint kezelés elve

A tojások elhalása két meghatározatlan horoghernyó időszakban következik be. A zöldségek, gyümölcsök, étkezési zöldek fertőtlenítéséhez a helminttojásokból előzetesen áztassa a növényi termékeket meghatározatlan horoghernyó vízben, majd alaposan mossa le folyékony víz alatt percig egy szűrőedényben, alkalmanként rázva.

meghatározatlan horoghernyó A gyermekekben a férgek fehérek hosszúak

A hagymát, a petrezselymet és a salátát először megtisztítják a talajtól, majd szétszerelik egyes levelekké, szárokká és meghatározatlan horoghernyó.

Ennek eredményeként szappanos vízben mossuk, majd öblítjük folyó víz. Meghatározatlan horoghernyó cikkek, játékok, ágyneműk megsemmisítése.

Bél férgek

Az ágynemű megsemmisítéséhez mindkét oldalán főzés és vasalás ajánlott. A gyapjú takarókat, szőnyegeket, matracokat, szőnyegeket, függönyt egy porszívóval dolgozzuk fel amelyet a por semlegesítése jóváhagyott fertőtlenítő szerekkel követszárítottuk és ráztuk a napfényben, egy rongyon keresztül forró vasalóval vasaltuk.

A porszívók tartályaitól a por eltávolítását követően a szennyvízcsatornába kerülnek. Vizsgálatok lefolytatása A szélsőséges meghatározatlan horoghernyó területeken a háztartási cikkeket és az ágyneműt fagyos napokon veszik ki, mivel a pinworm tojás ° C hőmérsékleten 40 - 45 percig meghatározatlan horoghernyó. Alsóneműt, játékokat és egyéb dolgokat fertőtlenítik egy fertőtlenítőkamrában.

meghatározatlan horoghernyó

A puha játékok és más durva felületű tárgyak fertőtlenítését porszívóval történő feldolgozással biztosítják. A helyiségek felületeit, mosogatóit, csapjait, ajtófogantyúkat, műanyag és gumi játékokat stb.

Meghatározatlan horoghernyó

Öntözéssel vagy jóváhagyott termékekkel törölve fertőtlenítik. Tetvek kezelése Ivóvíz megsemmisítése.

meghatározatlan horoghernyó

Szűrés meghatározatlan horoghernyó, diatomit, klinoptilit, titán, cermet anyagok ; Szorpció faszén, mangán-oxid és mások ; Ioncserélő gyanták meghatározatlan horoghernyó Szorbensek és ioncserélő gyanták együttes hatása; A második szakaszban - ultraibolya sugarak kezelése erős oxidálószerrel hidrogén-peroxid ; ozonation; MIO sugárzás erős impulzusos optikai sugárzás ; Szűrőanyagok használata legalább 1 μm meghatározatlan horoghernyó vízkezelő üzemekben, amely biztosítja a kriptosporidium oociszták késleltetését.

A megsemmisítendő vízkezelő üzemekben képződött üledékek fertőtlenítés céljából történő kezelését biológiai gátlást meghatározatlan horoghernyó készítményekkel hajtják végre. Vadon élő és házi ragadozók, szőrme és prémes termékek bőrének megsemmisítése.

A vér és a vérképző rendszer betegségei. Vérbetegség: tünetek felnőtteknél

A háziasított és vadon élő állatok bőrének feldolgozására a teniid onkóziszférák teljes eltávolítását biztosító technológiai folyamatnak tartalmaznia kell az elsődleges feldolgozást, mosást, áztatást, öblítést, gyógyítást, ásást, cserzést, zsírtartást, szárítást 30 - 33 ° C hőmérsékletenkinyitást, gördítést, rázás, törés, őrlés és újra rázás. A bőrnek a fűrészporral történő meghatározatlan horoghernyó legalább 9 órásnak meghatározatlan horoghernyó lennie, és a fűrészpor évente 6-szor cserélhető.

Az elsődleges bőrgombás dolgozóknak kesztyűt és légzésvédőt kell viselniük. A helyiségek meghatározatlan meghatározatlan horoghernyó a toxoplazmózis inkubációs periódusa az emberek kezelésében vízzel vannak ellátva egészségügyi és ipari igények kielégítéséhez.

Vizsgálatok lefolytatása

A padlónak, a falaknak és a felszerelésnek sima felülettel kell rendelkeznie, és nem okozhat nehézségeket mosás közben. A helyiségek falait és berendezéseit forrásban lévő vízzel vagy fertőtlenítőszerrel kezelik, és a bőr kezeléséből származó hulladékot elégetik. A szobákban enni, tárolni és dohányozni szigorúan tilos.

Egyéb környezetvédelmi tárgyak megsemmisítése. További a témáról.

További a témáról