Férgek futása,

Egyre többen kapnak kedvet MSN Messenger férgek írásához - HWSW

Facebook Vége a férgek és férgek futása okozta fenyegetésnek? Egy hétfőn útnak indult amerikai vállalkozás merőben új megközelítést alkalmaz számítógépeink programozott kártevőkkel szembeni védelmében. Napjainkban a vírusok, férgek és egyéb kártevők elleni védekezés és az általuk okozott kár világgazdasági szinten több tízmilliárd dollárt tesz ki évente.

férgek futása férgek készítményei 2 évesnél fiatalabb gyermekeknél

A Kaliforniában bejegyzett Determina Inc. A koncepció lényege, hogy a védelmet memóriaszinten kell biztosítani, mégpedig a memóriában történő műveletek alapvető szabályoknak való megfeleltetésével. A Memory Firewall -- memória tűzfal -- nevet elnyerő technológiára épülő SecureCore szoftver az ígéretek szerint teljesítményvesztés nélkül felügyeli az egész memória tartalmát.

trichinózis mennyi főzni a húst helminták körféreg kezelés

Azon kódok, szoftverek futását, melyek működése áthágja a biztonságos működés érdekében felállított szabályokat, azonnal leállítja a tűzfal és értesíti a rendszer adminisztrátorát. A vállalat állítása szerint a program dinamikus felépítése következtében nem játszható ki. Az eljárás előnye, hogy a védelemhez nem férgek futása a hibás vagy rosszindulatú programkódok ismerete, így a folyamatos biztonsági frissítésektől is meg lehet szabadulni.

Újra akcióban a Conficker féreg Az ESET elnyerte a Virus Bulletin díjat a NOD32 megoldással Az ESET minden hónapban összeállítja a világszerte terjedő számítógépes vírusok toplistáját, amelyből megtudhatjuk, hogy aktuálisan milyen kártevők veszélyeztetik leginkább a felhasználók számítógépeit. A vállalat az év utolsó hónapjában a es évre szóló férgek futása előrejelzését is megjelentette, azonban nem csak emiatt volt mozgalmas az év vége: az ESET megkapta a Ezzel pedig a zsaroló programok kezére játszik, hiszen mentések hiányában egy fertőzés utáni helyreállítás akár lehetetlen feladatnak is bizonyulhat.

Ezzel jelentősen növelhető férgek futása rendelkezésre állás és a költségmegtakarítás mértéke sem elhanyagolható jelentőségű.

A SecureCore nem befolyásolja más biztonsági szoftverek működését, így azok mellett is probléma nélkül alkalmazható.

pattanások féregtabletták Roshal helminták

A százalékos védelmet ígérő technológiát az alapítók a világ egyik vezető egyetemén, a Massachusetts Institute of Technology MIT berkein belül fejlesztették ki sok éves munkával. A kockázati tőkebefektetők által eddig 19 millió dollárnyi tőkével rendelkező Determina egyúttal bejelentette első ügyfeleit is, melyek jelentős nagyvállalatok.

Account Options

A new yorki értéktőzsdén is jegyzett Thermo Electron a világ egyik vezető tudományos és laboratóriumi berendezés, szoftver és szolgáltatás szállítója, évi 2 milliárdos forgalommal, a Finaplex pedig vezető az egészségügyi irányítási rendszerek területén.

A SecureCore termékcsalád két szoftverből tevődik össze.

férgek futása férgek kezelést okoznak

A SecureCore Agents a számítógépekre telepítve képezi a védelmet, melyet a SecureCore Management Console és egy böngésző segítségével felügyelhetünk.

További a témáról