Féreg diéta

féreg diéta

Fogyókúra túlkapások — hihetetlen diéta hóbortok 1.

Az elmúlt években egyre-másra jelentek meg és váltak divatossá eszement módszerek, de ezektől óva intünk mindenkit, mert volt amelyik halálos áldozatokat is követelt. Bébiétel diéta Természetesen Hollywood-ból ered, a hírességek egyik kedvence, többek között Reese Witherspoon, Jennifer Aniston és Madonna is próbálta állítólag.

A fogyni vágyó gondolataira gyakran annyira rátelepszik a kitűzött cél elérésének vágya, hogy észre sem veszi, a követni kívánt diéta módszer akkora ordas nagy marhaság, amit józan ésszel átgondolva, ő maga is tudná, hogy féreg diéta lenne szabad kipróbálni.

De mi van, ha épp elfogyott a józan ész?

féreg diéta

Fogyókúra hashajtóval - hatékony, de ára van Egy  korábbi bejegyzésünk ben már említettük, féreg diéta A hashajtós módszer hébe-hóba azóta is feltűnik az interneten, és a gyorsan elérhető lapos has féreg diéta kecsegtet bennünket. És igen, az így felgyorsított anyagcsere, valóban hozzájárulhat az optikai fogyáshoz, hiszen az üres has körfogata egyértelműen és talán látványosan kisebb lesz.

féreg diéta az enterobiasis megelőzése

Ugyanakkor a módszert magasztaló diéta guruk arról nem, vagy csak apró betűkkel tesznek említést, hogy a hashajtók mértéktelen szedése a folyamatos hasmenéstől, a zsigeri görcsökön át, akár a véres székletig, vagy az aranyér problémákig, számtalan bajt zúdíthatnak az ilyen fogyókúra módszert választó nyakába.

Amennyiben anyagcserénk gyorsítása a cél, fogyasszunk rostban gazdag ételeket és táplálék kiegészítőket pl: Premium Goodcare Fibreilletve növeljük a mozgással, sprorttal töltött órák számát.

Nem megy féreg diéta diéta, jöjjön a fűző Igen, a fűző. A fűző használatával elért karcsú derék nem egy féreg diéta fogyókúra által elért eredmény, hiszen a kiegészítő levétele után a mely tabletták jobbak a férgek véleménye alapján teste — elvben - visszanyeri eredeti formáját.

Elvben, mert a túl gyakori, és mértéket nem ismerő fűző használat akár maradandó szervi elváltozásokhoz, légzésszervi és keringési problémákhoz is vezethet.

  • Egy különös ötlettől vezérelve valaki rájött a tuti fogyás receptjére.
  • Gyógyítja meg a parazitákat

Talán ez lehet a valaha kitalált legundorítóbb, és legdurvább fogyókúra módszer. Az eljárás lényege, hogy a kis féreg petéket a fogyni vágyó lenyeli, majd az azokból kikelő férgek, a tápcsatornába bebútorozva éldegélnek, és jó étvággyal elfogyasztják a gazdatestbe jutó táplálék egy részét.

féreg diéta

Hogy hol itt a probléma, azt talán nem is kell részleteznünk. Egy kifejlett galandféreg akár több méter hosszú is lehet, és bizony, aligha éldegél magányosan.

Nem megy a diéta, jöjjön a fűző

És az eredmény? A gazdatest valóban jelentős súlycsökkenésen megy keresztül, de féreg diéta nem egy hatékony fogyókúra eredménye, inkább a féreg mérhetetlen étvágya által, válogatás nélkül elfogyasztott tápanyagok hiányának tudható be.

  • Parazitaellenes szer
  • A férgek jelenlétének jelei a testben
  • Titer antitestek a kerekférgekhez

Az elégedett??? Féreghajtó gyógyszerek, orvosi felügyelet, és megannyi kellemetlenség várja azt, aki súlyfölöslegétől ilyen fogyókúra módszerrel kívánna megszabadulni.

féreg diéta hús étkezési paraziták ember

Valódi diéta, valódi zsírégetés Az emberi lelemény tárháza kimeríthetetlen, ha fogyókúra programokról, villám diéta módszerekről, vagy helyi zsírégetésről van szó. És úgy tűnik, a hóbortos, sőt néha már visszataszító és egészségtelen eljárások sem rettentik el a fogyni vágyókat.

  1. Hozzászólások 0 A gyakori kérdések és mindenféle kérdezz-felelek oldalon szájtátva nézem, hogy milyen hatékony csodapirulák után kutatnak lázasan a fogyni vágyók.
  2. 8 elmebeteg fogyókúra, amiről még nem hallottál, és talán jobb is - GLAMOUR

Mi azonban nem a fentiekhez hasonló, bizarr eljárások mellett tesszük le a voksot, inkább figyelmébe ajánljuk  Premium Diet fogyókúra program unkat, ami nem csak finom, de egészséges és hatékony táplálék kiegészítőivel hozzájárulhat az ideális testsúly eléréséhez.

További a témáról