Felkészülés férgekre. Féregmeghatározás (féregrész vizsgálata)

felkészülés férgekre dipterán paraziták

Száz férfi felkészülés férgekre gyógyuló sebeit kezelték férgekkel MTI Két hét elteltével azonban elvesztette előnyét a féregterápia, mindkét csoport tagjainál körülbelül ugyanannyi elhalt szövet volt a sebekben, és a végső sebgyógyuláshoz szükséges időtartam is nagyjából azonos volt a kétféle módszernél. Az eredmény arra utal, felkészülés férgekre az amerikai gyógyszerügyi hatóság, az FDA által ben engedélyezett féregterápiát egy hétnél tovább nem érdemes folytatni.

A részletesen az Archives of Dermatology című szakfolyóiratban ismertetett tanulmányban a résztvevők fele kapott féregterápiát a lábán lévő sebre, másik felét anthelmintikus baba sebészi úton kezelték.

Trichinella Britova paraziták és férgek a bőrkezelő gyógyszerek

A féregterápia részeként felkészülés férgekre horogféreglárvákat helyeztek a sebekre két héten át hetente kétszer, majd kötéssel fedték le a felkészülés férgekre Caen egyetemi kórházának kutatói. Sem a páciensekkel, sem az ellenőrzést végző orvosokkal nem közölték, hogy melyik terápiát kapták a lábszárfekélyes betegek.

A felhasznált férgek egy olyan enzimet bocsátanak ki, amely feloldja az elhalt szöveteket, és egészséges szövet marad utána.

teniosis etiológia patogenezis

A féregterápiát az utóbbi években egyre több helyen alkalmazzák klinikai próbákban, ám ellenzői a módszer veszélyeire is felhívják a figyelmet.

További a témáról