Cestal fereghajto

Cestal cat bélférgek ellen tabletta 1db - Féreghajtó macskáknak - Mészárosdoki Webáruház

férgek oktatására szolgáló készítmények máj méregtelenítő máriatövis kiegészítő

Gyermekek elől gondosan el kell zárni! Legfeljebb 25°C-on, száraz, fénytő védett helyen tartandó.

Kerek féreg gyógyszer keresztmetszete giardia zentel

Véletlen lenyelés esetén haladéktalanul orvoshoz kell fordulni, bemutatva a készítmény használati utasítását vagy címkéjét. Prazikvantel vagy pirantel-embonát iránti ismert túlérzékenység esetén kerülni kell az állatgyógyászati szerrel való érintkezést.

Nem alkalmazható a készítmény hatóanyagaival, vagy bármely segédanyaggal szembeni túlérzékenység esetén. A készítmény alkalmazása 4 hetes életkor alatt nem ajánlott. Az állatok kezelését végző személyre vonatkozó különleges óvintézkedések Az általános munkavédelmi óvórendszabályokat kell betartani! Véletlen lenyelés esetén haladéktalanul orvoshoz kell fordulni, bemutatva a készítmény használati utasítását vagy címkéjét. Prazikvantel, pirantel-embonát vagy fenbendaml iránti ismert túlérzékenység esetén kerülni kell az állatgyógyászati szerrel való érintkezést.

Az állatokat a tabletta beadása után 24 óráig javasolt zárt helyen tartani, és az ürített bélsarat, férgeket, féregízeket, petéket megsemmisíteni.

Javasolt az állat környezetét gyakran takarítani és fertőtleníteni, majd cestal fereghajto kezet mosni. A kezelést követő napokban a gyerekeket távol kell tartani a cestal fereghajto.

szalagféreg emberekben gyógykezelő tabletták giardia caini simptome

Vemhesség,- laktáció vagy tojásrakás idején történő alkalmazás Vemhes állatok kezelésére is használható. Gyógyszerkölcsönhatások és egyéb interakciók A pirantel bázis és a piperazin vegyületek közötti antagonista hatás miatt a készítmény nem alkalmazható piperazinnal egyidejűleg.

Hasonlóképpen nem használható együtt szerves foszforsavészterekkel és dietilkarbamazinnal. A pirantelhez hasonló hatásmechanizmus és toxikológiai sajátosságok miatt kerülni kell a készítmény morantellel és levamizollal való együttes használatát.

 • Fitotree kúra
 • Terápiás javallatok célállat fajonként Kutyák valamennyi jelentős bélféreg-fertőzöttségének kezelésére: - Galandférgesség: Echinococcus granulosus, Taenia spp, Dipylidium caninum fiatal alakok ellen is - Orsóférgesség: Toxocara canis, Toxascaris leonina fiatal alakok ellen is - Kampósféreg-fertőzöttség: Ancylostoma caninum, Uncinaria stenocephala - Ostorférgesség: Trichuris vulpis A pirantel tartalmú szerek csak elővigyázatosan adhatók kachexiás állatoknak.
 • A legbiztosabb módszer ha a tablettát az állat nyelvére, annak is leghátsó részére próbálja tenni és utána gyorsan kihúzza az ujjainkat a szájából, összecsukja az állat száját és az állától lefelé haladva simogatja, ezzel ösztönözve nyelésre.
 • Egészségügyi Iskola Parazitakezelés
 •  О Боже, - прошептал .
 • На авиалиниях работают одни бездушные бюрократы.
 • Коммандер, как всегда, прав.
 • Cestal Cat Flavour (1 tabletta) - vazsanzo.hu állateledel webáruház

Túladagolás tünetek, sürgősségi intézkedések, antidotum okha szükséges A készítmény túladagolása gyakorlati körülmények között igen ritkán fordulhat elő, a preparátum széles terápiás sávja miatt. Amennyiben az extrém túladagolás miatt feltételezett toxikus hatásra utaló tünetek cestal fereghajto, szükség esetén tüneti kezelést kell végezni A fel nem használt állatgyógyászati készítményt, valamint a keletkező hulladékokat a helyi követelményeknek megfelelően kell megsemmisíteni.

A Cestal Cat Flavour tabletta A.

 1. Cestal »–› ÁrGép
 2. Cestal cat bélférgek ellen tabletta 1db - Féreghajtó macskáknak - Mészárosdoki Webáruház
 3.  Коммандер.
 4.  У немца.
 5. Это культовая фигура, икона в мире хакеров.
 6. Belfereg tunetei gyerek

További a témáról