Baromfi feregtelenites

baromfi feregtelenites

baromfi feregtelenites egy tabletta a paraziták számára d

Kárpátinfo hetilap Ugyanis a baromfi ürülékével a szabadba baromfi feregtelenites különböző bélférgek jelentős része itt húzódik meg - magyarázza Petricsko Okszana, a beregardói állatpatika vezetője. A fertőzés tényének megállapításához nem feltétlenül szükséges laboratóriumi vizsgálat, hisz például a hetes baromfi súlya átlagosan meghaladja a másfél kilogrammot még akkor is, ha nem állandóan táppal etették őket.

feladatok gastritis gastroduodenitis helminthiasis jvp gyermekeknél

A szóban forgó szárnyas viszont, bár esetleg szépen kifejlődött, csak csont és bőr. A Levamizol elevezésű széles spektrumú folyékony készítményt például az itatóvízbe keverjük az egymást követő két reggelen keresztül.

bika szalagféreg diagnosztizálása és kezelése

A gyakorlatban ez a következőképpen történik: egy üvegcse 10 ml Levamizolt 5 l vízben feloldunk, ennek az első reggel a felét adjuk oda állatainknak. Az adag fiatal baromfi féregtelenítéséhez elegendő.

vérkenet folt a paraziták számára

Az Anvermin, vagy az Albendazol elnevezésű por alakú készítményeket viszont a takarmányhoz keverjük. Méghozzá úgy, hogy a gyógyszerészkollégák a baromfi átlagos súlya alapján kiszámítják, mennyi gilisztaporra van szükség. Egyébként baromfi féregtelenítése nem túl költséges hrivnya.

hosszú férgek egy gyermekben, mint hogy kezeljék

Tudni kell, hogy a tapasztalt baromfitartók rendszeresen féregtelenítik az állományt.

További a témáról