Baklayan paraziták,

eszköz a paraziták Hulda Clark - vazsanzo.hu

Gyermekkori férgek

Wikipédia — rendelőnkben megvásárolható. Hulda Clark, Dr.

This page is hosted for free by cba. Are you the owner of this page? Want to support this website? Click here and add some funds!

Az elektromos áram használata már hosszú idő óta teret nyert a fájdalomterápiában, sőt az áram hatását különböző erősségben, frekvencián és modulációkban a kórokozókra éppúgy vizsgálják, mint az emberi szervezet különféle további funkciójára. Voll az es években, felfedezte, hogy az elektromos bőrellenállás az akupunktúra-pontokon mérhetően kisebb, mint az egyéb bőrfelszín-pontokon.

baklayan paraziták belféreg szine

Továbbá a bőrellenállás azonnal érzékelhetően megváltozik, mihelyst a szervezetbe elektromos, mágneses vagy másfajta információt vezetünk. Hulda Clark, biológusnő aki évekig az baklayan paraziták kutatásokban dolgozott bioenergetikai tesztelések során felfedezte, hogy minden élőlény és organikus anyag rendelkezik egy bizonyos frekvenciasávval, melynek megállapításához egy frekvenciagenerátort használt, amely tetszőleges, pontos, elektromos frekvenciákat hozott létre.

eszköz a paraziták Hulda Clark

Minden élő szervezet egy meghatározott sávszélességben és magasságban saját frekvenciákat küld. A mikroorganizmusok az elektromos áramot a meghatározott saját frekvenciájukban nem viselik el, mindez egy csekély Volt feszültségű váltóárammal elérhető.

A legkisebb élőlényeken, mint a rovarokon és baklayan paraziták, amelyekbe nagyon gyenge árammal ilyen sajátfrekvenciákat vezettek, vagy elpusztultak, vagy kábultnak baklayan paraziták és a beavatkozást, nem heverték ki többé! A frekvencia-generátor segítségével a legyengült emberi szervezet, melynek immunrendszere már nem képes maga az adott baktériumokat, gombákat vagy parazitákat legyőzni, eredményesen megtisztíthatóvá válik.

Clark érdeme, hogy elsőként tette közzé megalapozott feltevését, miszerint a legsúlyosabb krónikus betegségek egész sora különféle paraziták okozta, terheltséggel függhet össze.

baklayan paraziták verme giardia em humanos

A paraziták által kiválasztott mérgek, nagyon sok allergiát okozó anyagot tartalmaznak, amelyek különböző idegen fehérjék és savak által keletkeznek, ezért az egész szervezetünk állandó megterheltségnek és megerőltetésnek van kitéve, ezen anyagok elleni harc következtében. Az áram átmenetileg általános gyengítő hatással van minden testidegen organizmusra, így az emberi immunrendszer a betolakodókat, ez idő alatt meg tudja támadni, és ezzel egyidejűleg pedig élénkítő, serkentő hatása észlelhető magára az immunrendszerre.

parazita vegyszer

Ha az áram minden organizmust kiöl, akkor jogosan merül fel a kérdés, hogy miért kell a BioWave 21 LCD készülék zapper baklayan paraziták frekvenciáit egynél többször alkalmazni? A válasz egyszerű: mivel az áram mindig a legrövidebb utat, illetve a legkisebb ellenállást keresi, a kezelés minden esetben a szervek felszínén folyik.

baklayan paraziták

Ez azt jelenti, hogy amennyiben idegen organizmusok telepedtek meg a szervezetben baklayan paraziták vagy szennyezett táplálék útján, csak azok kerülnek kiirtásra, amelyek a mindenkori alkalmazás során az áram által elérhetőkké váltak.

Ez a tény teszi szükségessé a mindennapi használatot hosszabb időn keresztül. Baklayan alapján: Kezdődő megfázásos betegségek: A zapper-elés a baktériumok kezdő rohamát azonnal lecsökkenti, segítségével a megfázás vagy teljesen megszűnik, vagy lefolyása jelentősen lerövidül, enyhül.

pinworms szarban radiolab paraziták összefoglalása

Krónikus bronchitis: A kezelést a betegség tünetmentes időszakában a legeredményesebb kezdeni. Annak érdekében, hogy az immunrendszer működését segítsük, és a krónikus bronchitis működési rendszerét megtörjük, legalább 4 hónapon keresztül rendszeresen kell használni.

frekvencia készülékek paraziták ellen

Krónikus hólyag- vese- és vesemedence gyulladás: A készülék biofrekvenciája segíthet a gyógyuláshoz szükséges gyógyszermennyiség baklayan paraziták. Mozgásszervi- ízületi fájdalmak baklayan paraziták Jóllehet az alapvető reumás betegségeknek nincs közük a baktériumokhoz és a parazitákhoz, az ízületek gyulladásos állapotát mégis csak legtöbbször egyes baktériumtörzsek tartják fenn, a bakteriális terheltség BioWave 21 LCD-vel csökkenthető.

Asztma: Energetikai teszteket végző terapeuták rájöttek, hogy bizonyos parazitastádiumok - főleg orsóféreglárvák - is felelősek a bronchiális baklayan paraziták. Sok páciens a zapper -elés következetes és kitartó alkalmazásával elhagyhatta az asthma-spray használatát. Több páciens arról számolt be, hogy érzik, amint valami feloldódik mellkasukban. Rák: A parazitás megterheltség központi szerepet játszhat a rák esetében.

Természetesen a BioWave 21 LCD semmiképp sem tekinthető, mint a rák kezelésének lehetősége, de az adott parazita okozta megterhelés hatásosan megállítható általa, így ezután más kezelési módszerek hatékonyabbá tehetők.

A speciális kezelésekre kifejlesztett, chipkártyákkal és számos tartozékkal bővíthető korszerű bio-frekvenciás rendszer, - melyet további opciói kihasználásánál köznapi nyelven zapperolásra is használható zapperolás lsd.

Központi idegrendszer bántalmai pl. A terápia célja ez esetben: a paraziták okozta terheltség megszüntetése, a környezetből származó méreganyagok szervezetből kivezetése, valamint az anyagcsere-működés zavartalanná tétele.

Létfontosságú kombó a férgektől A férgek gyakoribb gyermekeknél, mint felnőtteknél.

Migrén és fejfájás: Forradalmi felfedezés, hogy a migrénes pácienseknél legtöbbször strongyloidák fonálférgek találhatók. A migrénes rohamok eltűnnek, mihelyst a strongyloidákat kikezeltük.

Amennyiben a migrén visszatér, a páciens ismét megfertőződött. A zapper ilyenkor is nélkülözhetetlen segítségnek bizonyul, mind a kezelésben, mind a megelőzés baklayan paraziták.

Menstruációs panaszok: Legtöbb esetben gyermekkori férgek, orsós- és fonálférgek az előidézők.

KÖRÖM ÉS LÁBGOMBÁTÓL SZENVED?

Allergia: Minden allergiában szenvedő beteg parazita általi terheltség alatt áll. Ezek a paraziták megakadályozzák, hogy a szervezet a fennálló immun-allergiás reakciót megszakítsa. A zapper-elés ilyenkor is az első lépés és eredményes segítség abban, hogy minden allergiás páciens az allergia minden fajtájánál először is a legnagyobb terheltségtől megszabaduljon; súlyosabb esetekben további gyógymódok szükségesek.

Készülék egy elektróda párral. Egyszerű kezelhetőség.

További a témáról