Advocate szivfereg. Fehérvári Állatorvos - A szívférgesség elleni védekezés módjai

advocate szivfereg

férgek kezelése típusuk és típusuk

Külső és belső parazitákkal fertőzött illetve fertőzés advocate szivfereg kitett kutyák részére. Macskáknál és vadászgörényeknél a kutyának való készítményt nem szabad alkalmazni.

helminth terápia

Előnye: egy készítménnyel több külső és belső parazita elleni advocate szivfereg is biztosítunk a kutya számára. Hatékonyan használható a csigák, giliszták, bogarak megevésével terjedő belső élősködők ellen.

The Lincoln Lawyer (2011) - Official Trailer #1

Rendszeres használata hatékony védelmet biztosít szívférgesség megelőzésére. Hátránya: nem alkalmazható 7 hetesnél fiatalabb kutyakölykön.

Advocate rácsepegtető oldat kutyáknak

Súlykategóriák: 4 kg alatti mini kutyának 4 kg — 10 kg kistestű kutyának 10 kg — 25 kg közepes testű kutyának 25 kg — 40 kg nagytestű kutyának Az imidakloprid hatóanyag mérgező a madarakra, különösen a kanárikra.

Advocate kezelés alatt más makrociklikus lakton antiparazitikum alkalmazása tilos.

alapok belfergek megszabadulni a gyermekek parazitáitól

Az Advocate rácseppentő oldat vényköteles termék, reklámozása, árának feltüntetése nem megengedett. Ezt a cikket a kutyájuk külső és belső parazita fertőzöttségét megelőzni kívánó állattulajdonosok tájékoztatása céljából közöljük.

  • Helminthiasis hasi fájdalom
  • Belső paraziták kezelése
  • Meglévő bábok a környezetben jelenhetnek 6 hetes vagy hosszabb kezelés után is, attól függően, hogy az éghajlati viszonyok.
  • Fehérvári Állatorvos - A szívférgesség elleni védekezés módjai
  • Advocate - rácseppentő oldat - kutyának - JuPet
  • Egy jó hely kedvenceinek!

További a témáról