Strongyloidosis ajánlások

A legjobb gyógyszer minden típusú férgekhez

strongyloidosis ajánlások hogyan lehet gyorsan megszabadulni a helmintákról

Kassai Tibor szerző által dedikált példány. Fekete-fehér ábrákkal, színes fotókkal. Fülszöveg Dr.

pinworms az őröknél, mit kell tenni a paraziták és azok méreganyagainak tisztítása

Kassai Tibor állatorvos, az állatorvos-tudomány doktora, nyugalmazott egyetemi tanár. A budapesti Állatorvos-tudományi Egyetem Parazitológiai és Állattani Tanszékén tól nyugdíjba vonulásáig vett részt a parazitológia oktatásában; és között tanszékvezető egyetemi tanár.

strongyloidosis ajánlások paraziták klinikai kezelése

Kutatómunkájának eredményei mintegy strongyloidosis ajánlások, számos könyvben, strongyloidosis ajánlások jelentek meg. Ösztöndíjas kutatóként egy évet töltött a Glasgow-i Egyetemen A Magyar Parazitológusok Társasága elnöki tisztét 27 éven át töltötte be Elnöke volt a Parazitológusok Európai Szövetségénekalelnöke a Parazitológusok Világszövetségének Külföldi tagja a Szerb Tudományos és Művészeti Akadémiának Tiszteleti tagja az Állatorvos Parazitológusok Világszövetségének Az állatorvosi-orvosi helmintológia Tovább Fülszöveg Dr.

strongyloidosis ajánlások

Az állatorvosi-orvosi helmintológia ismeretanyagának öt évtized oktatói és kutatói tapasztalataira alapozott, korszerű összefoglalása a magyar kiadást megelőzően angol és spanyol nyelven is megjelent. Vissza Tartalom Előszó az angol kiadáshoz 17 Köszönetnyilvánítás az angol kiadáshoz 19 I.

További a témáról