Snowden paraziták

Snowden paraziták

Sáska hazatérése Cseke Gábor: Megismerkedem Sáska doktorral Magam a hatvanas évek második felében - ha jól emlékszem, ben - ismerkedtem meg Sáska doktor izgalmas kéziratával, a terjedelmes, később Életem, Afrika címen megjelent út- és önéletírással.

Akkor az Ifjúmunkás kolozsvári tudósítója voltam, s többek között az is külön megbizatásom volt, hogy a kolozsvári tudományos közíróktól időnként fiataloknak szánt érdekességeket, tudományos újdonságokat hajtsak fel.

dehinel plus fereghajto giardia mancarime

Szoros kapcsolatban álltam az Erdély-szerte ismert és tisztelt természetjáróval és -népszerűsítővel, dr. Xántus János tanárral, akit időnként felkerestem az állomáson túli, külvárosi házában.

az ureaplasma parvum kezelése antibiotikumok nélkül

Snowden paraziták Egyszer azt újságolja Snowden paraziták, hogy kapott egy kéziratot Tanzániából, pontosabban Arushából, a szerzője oda származott erdélyi orvos, s valahogy ki kellene adni, ehhez pedig fel kellene hívjuk rá a figyelmet. Megegyeztünk, hogy a lapunk részére minél hamarabb összeállít mintegy tucatnyi közlésre elegendő, jellegzetes részletet az érdekesebb, lehetőleg összefüggő fejezetekből, s az Ifjúmunkásban nemsokára olvasni is lehetett a nem mindennapi élet tapasztalatairól szóló hiteles, élvezetes híradást.

A bukaresti Ifjúsági Könyvkiadó pedig ráharapott a Snowden paraziták, kapcsolatba lépett dr.

Snowden paraziták férgek, mint egy orrfolyású gyermek

Xantusszal, aki aztán megszerkesztette a könyvet, amely ben látott napvilágot. Visszhangos könyvsiker lett.

Snowden paraziták mit lehet enni giardiasis esetén?

További a témáról