Rak galandfereg. A bolhákkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók és az ellenük való védekezés

Bélféreg: okok, tünetek, kezelés - HáziPatika

A HIV-fertőzött férfit rákkal diagnosztizálták, és a röntgenfelvételeken látszottak is a daganatok a beteg tüdejében, májában és testének más legjobb féreghajto. Első ránézésre ezek szokványos daganatok voltak, rak galandfereg a tumorokban lévő sejtekről közelebbi vizsgálat után látszott, hogy nem emberiek, annál sokkal kisebbek.

rak galandfereg hogy néznek ki az emberi helminták

Az orvosok rengeteget vitáztak azon, hogy pontosan mi lehet a férfi baja, voltak, akik újfajta, zsugorodó rákra gyanakodtak, mások újfajta fertőzésre. Mostanra a férfi meghalt, de kiderült az is, mi volt baja.

bőr paraziták férgek parazitak kezbol

A HIV-vírus miatt legyengült immunrendszere nem tudta eredményesen felvenni a harcot a férfi beleibe bejutó galandférgekkel szemben. A férgek így folyamatosan szaporodtak a beteg testében.

a férgek tünetei kezelést okoznak

A kolumbiai HIV-fertőzöttben olyan fajta galandféreg tenyészett, ami egész életét képes egyetlen gazdatestben leélni, és rak galandfereg petét rak. Az első meghatározások szerint a betegben lévő férgekben alakult ki a rák, de a BBC most már azt írja, hogy valószínűleg az egyik pete áttörhetett a bélfalon, és az alakult daganattá. Az orvosok szerint a folyamatosan szaporodó rak galandfereg csoportjai lényegében pont olyan jellemzőkkel bírtak, mint az átlagos daganatok, hiszen egyre csak növekedtek, megállíthatatlanul.

távolítsa el a férgeket az emberekben gyógyszerek gyógyszer az emberi testben levő paraziták számára

Az orvosok szerint az ilyen galandféreg-rák ritka, de minden bizonnyal sok olyan eset van, amit nem sikerül megfelelően diagnosztizálni.

További a témáról