Nézni férgek, A kannabisz egy ősi népi gyógyír a parazita férgek ellen

Paraziták férgek online nézni

Twitter Messenger Őszintén szólva, én senkinem nem ajánlanám, hogy elindítsa ezt a videót, de azért néhány biztosan nézni férgek majd egy próbát Nemrégiben számoltunk be egy esetrőlamikor egy indiai kórházban egy 15 centiméter hosszú fonálférget műtöttek ki egy férfi szeméből.

nézni férgek

Nos, ez az eset talán még megrázóbb, ugyanis itt nem egy, hanem rögtön 11 élősködőről van nézni férgek, és egy egészen kicsi gyerekről A felvételeket egy kínai kórházban készítették az orvosok arról, hogy hogyan távolították el az említett 11 darab fonálférget a páciens látószervéből.

A mindössze öthónapos kisfiú, Dong Dong, azután kapta el ezt a borzasztó fertőzést, hogy a szomszédjuk kutyájával játszott. Az orvosok elmondása szerint az anyukának tűnt fel, hogy valami nincs rendben a gyermekével, aki rögtön kórházba vitte, ahol azonnal ellátták őt.

nézni férgek

Az összes élősködő eltávolítása nagyjából 20 percbe telt, ugyanis a szemgolyó mellett már a szemhéjak mögött is megjelentek. Íme, a felvétel, de még egyszer leszögezem: NEM biztos, hogy jó ötlet végignézni!

mely helminták elsősorban biohelminták

A kisfiú egyébként a műtét óta kezeléseket kap és megfigyelés alatt tartják. Ha már itt vagy

nézni férgek

További a témáról