Méregtelenítő ammónia. Xenobiotikumok metabolizmusa

méregtelenítő ammónia

Kérdések és válaszok Leírás Ez az Ubbink Aqua Bectifit tó ammónia méregtelenítő stimulálja a mikroorganizmusok szaporodását, amelyek a nitrogént hasznos aminosavakká alakítják és bontják a mérgező ammóniát, hogy a tóban élő víziállatok növekedhessenek.

Az Aqua Bactifit több mint különböző baktériumtörzset tartalmaz, és biztosítja a hatékony baktériumtenyészet gyors fejlődését, és megőrződik a kerti tavacskában és a szűrőrendszerben. Ez elősegíti a nitrogén lebontását, a káros bomlástermékek, az ammónia és a nitrit méregtelenítését.

fitotree hol kaphato férgek a gyomorban, mint kezelni

A nitrogén alapvető tápanyag, amelyet minden növény és állat igényel. De a nitrogént molekuláris formájában a legtöbb vízinövény nem tudja felhasználni, ezért a mikroorganizmusok által más formává kell alakítani. És a túl sok ammónia növeli a víz toxinszintjét, amelyről úgy gondolják, hogy a halkeltetésben történő veszteségek fő okozója.

méregtelenítő ammónia

A túlzott méregtelenítő ammónia ammónia görcsöket, kómát, sőt halált okozhat. Ezzel az Aqua Bectifit készülékkel a tó megszabadul a szélsőséges ammóniamennyiségtől, és ideális környezetben tartja a halakat és növényeket.

a bufo regulais parazitái

További a témáról