Giardiasis termékek.

BIOCOM PARA CLEANSE - PARAZITA HAJTÓ GYÓGYNÖVÉNYES KAPSZULA

EXTRA AJÁNLÓ

Egylépcsős, gyors teszt a Giardia Lamblia antigén székletből történő meghatározására. Giardiasis termékek LGLA A Giardia Lamblia fertőzések a téli hónapok alatt gyakran előfordulnak. A vírusos eredetű gyomor- és bélhurut halálos kimenetelű lehet a veszélyeztetettek körében, mint pl.

Jellemző tünetei a hányás, naponta 3 — 8 alkalommal jelentkező hasmenés, magas láz és giardiasis termékek. Az ürülékből származó Giardia Lamblia szájon keresztül jut be nagy mennyiségben a szervezetbe, ahol a bélben telepszik meg. Ezért a kórházi eredetű Giardia Lamblia fertőzéseket giardiasis termékek komolyan kell venni, különösen a csecsemőosztályokon és gyermekklinikákon, mivel nehéz azokat kontrollálni.

A Giardia Lamblia felismerése és további fertőzések elkerülése érdekében a korai és megbízható kimutatás giardiasis termékek fontos. A teszt az immunkromatográfia elvén alapszik. Az eszközönz egy mélyedés található, amely a reagens mozgató anyagot tartalmazza.

giardiasis termékek

A teszt során a Giardia Lamblia antigén kölcsönhatásba lép a membránban található arany antitestekkel. Amennyiben a beteg székletében Giardia Lamblia található, az feloldódik a mintavételi tartályban lévő folyadékban, majd a kromatográfiai elven egymással kölcsönhatásba lépő antigén-antitest vegyület látható vonalat képez a tesztzónában T.

Így, egy vonal megjelenése a T zónában pozitív eredményt jelez a Giardia Lamblia kimutatásában.

férgek alomban

Ellenkező esetben ez a vonal nem jelenik meg. Amennyiben nem látható vonal a tesztcsík T zónájában, az eredmény negatív.

Diagnosing Giardia

Ugyanakkor, minden tesztelés során a kontroll zónában C színes vonal jelenik meg. A kontroll vonal az eljáráshoz szükséges, azt jelzi, hogy elegendő volt-e a minta, és a membrán beszívta-e azt, az ellenanyag működésbe lépett-e.

Fagyasztani nem szabad.

BIOCOM PARA CLEANSE - PARAZITA HAJTÓ GYÓGYNÖVÉNYES KAPSZULA

A terméket a csomagoláson feltűntetett lejárati ideig, felbontás nélkül állandó tabletták giardiasis felnőttek nevében kell tartani.

Használat előtt figyelmesen olvassa a használati útmutatót. A teszt kizárólag In Vitro diagnosztikai célra készült. A tesztet soha ne fagyassza le.

PARAZITÁK A SZERVEZETBEN

Amennyiben hűtőszekrényben tárolja, használat előtt várjon, amíg felmelegszik szobahőmérsékletűre. A tesztet a lejárati időn túl nem szabad felhasználni. Gondosan vigyázzon a minta mennyiségére.

mit inni tablettákat férgek hogyan lehet megszabadulni a duó helmintákról

Csak csepp mintát szabad használni. Kibontás után a tesztkészüléket azonnal fel kell használni. Ha a csomagolás sérült vagy szakadt, a tesztet nem szabad felhasználni.

giardiasis termékek

A teszt elvégzése alatt kerülni kell kozmetikumok használatát, nem szabad enni, inni és dohányozni. Vigyázzon, hogy a mintát ne ejtse le. A teszt elvégzése alatt ne legyen gőz a környezetünkben.

Giardiosis

Tudni kell, hogy a legmegbízhatóbb eredmény attól függ, hogy maradéktalanul betartottuk-e az utasításokat. A teszt eljárás megkezdését követően minden lépést el kell végezni megszakítás nélkül.

  • Kerek féreg asztal
  • Módosítva:

Tépje fel a tesztkészülék alumínium csomagolását a rajz szerint. Végezze el a mintavételt.

Saját fiók

Rázza fel alaposan a mintavételi tartályt. Győződjön meg róla, hogy a mintavételi tartály függőleges helyzetben van és a kupak jól záródik.

  • BIOCOM PARA CLEANSE - PARAZITA HAJTÓ GYÓGYNÖVÉNYES KAPSZULA
  • Számos parazita ellen
  • Teszt Giardia Lamblia (bél-parazita) - WebÁruhávazsanzo.hu

Óvatosan törje le a műanyag kupak végét. Helyezzen cseppet a mintafolyadékból a tesztkészülék mélyedésbe, giardiasis termékek képen látható módon. Helyezze vissza a tesztpálcikát a tartályba és zárja jól le. A teszt elvégzéséhez a mintának szobahőmérsékletre kell felmelegednie. A tesztet meg kell ismételni. A Laboquick Giardia Lamblia Ag teszt önmagában nem használható diagnózis felállítására.

Ez a teszt kizárólag a Giardia Lamblia antigén mintában való jelenlétének kimutatására szolgál. Az eredményt további kiegészítő vizsgálatokkal együtt szakembernek kell alátámasztania. Amennyiben a panaszok, negatív teszteredmény mellett továbbra is fennállnak, egyéb vizsgálatokat kell végezni más klinikai módszerekkel. A negatív teszteredmény nem zárja ki a Giardia Lamblia fertőzés kockázatát.

További a témáról