Feregtelenito csepp

Megváltó féregtelenítő szer macskáknak

Fogyasztás után tilos mindennemű étel és ital bevitele 1 óra hosszáig! A 10 nap elteltével kiegészítjük az F2-es készítménnyel fekete diós.

Mivel, mikor, hogyan? Féregtelenítési kisokosunkból mindezt megtudhatod! A macska leggyakoribb belső élősködői a bélcsatorna különböző szakaszaiban élnek. Nem szorul különösebb magyarázatra, hogy a kezeletlen és fertőzött egyedek féreg- és peteürítése veszélyezteti a többi állat egészségét, továbbá emberi megbetegedések kockázatát is hordozhatja, amiről bővebben ebben a cikkünkben olvashatsz. A szakemberek döntő többsége egyetért abban, hogy a legalább negyedévenkénti féregtelenítés tekinthető ideálisnak mind az állat, mind a környezet szempontjából.

Minden este 50 cseppet elkeverünk 0,5dl vízben, vagy teában. Feregtelenito csepp 2 órahosszával már ne táplálkozzunk! Célszerű lefekvés előtt.

a paraziták hatása az emberi testben

Tehát: reggel F1, este F2! A kúra addig tart, amíg mindkét üveg el nem fogy.

Profender rácseppentő oldat macskáknak - Felelős Állattartás

Két héten át minden reggel az F1-es készítményből fehérürmös 50 cseppet elkeverünk 0,5dl vízben, vagy teában. Fogyasztás után tilos mindennemű étel és ital bevitele 1 órahosszáig!

Drontal Plus a csontalakú, ízesített féreghajtó tabletta II.

A két hét elteltével kiegészítjük az F2-es készítménnyel fekete diós. Tehát reggel F1, este F2!

A férgek elleni kezelés módja

A kúra addig tart, amíg a cseppek el nem fogynak. Amíg az autoimmun betegségek nem szűnnek, félévente ismételjük a kúrát.

feregtelenito csepp megszabadulni a férgektől a szóda ellenséggel

A diétát ez alatt megszakítani nem szabad! A cseppek adagolása függ a gyermek testsúlyától. Csak az F1es fehérürmös készítménnyel végezzük a kúrát!

feregtelenito csepp férgek kezelése köménymaggal

A reggeli adagot annyi vízben, vagy teában oldjuk, amennyit a gyermek egyszerre meg tud inni. Fogyasztás után addig tartsuk a gyomor ürességét, ameddig lehet!

Sütik használata

Az esti adagot ugyanígy. Előtte már min.

feregtelenito csepp

Az F1-es fehérürmös cseppek adagolása gyermekeknél: o kg: 2x10 csepp 10 reggel 10este o kg: 2x15 csepp 15 reggel 15este o kg: 2x20 csepp 20 reggel 20este o 40 kg felett a felnőtt kúra alkalmazása ajánlott! Gyermekeknél a kúra kettő hétig tartson.

Élősködők elleni készítmény macskáknak

Amennyiben a tünetek nem múlnak, feregtelenito csepp hét után ismétlés. A diétát tartani kell, amennyire lehet. A féreghajtó készítményekről bővebb információ, és elérhetőség: Erdélyben: Tulit Levente Anyaországban: Győri Ildikó Emil: tulitlevente yahoo. English UK.

Ezért nagyon fontos, hogy macskánkat mind külső, mind belső élősködőiktől megszabadítsuk. Leggyakoribb külső parazita a bolha, a fülatka és a kullancs. Belső paraziták a férgek bélféreg, tüdőféreg, szívféreg.

További a témáról